SPT lanserar en ny webbplats. Här kommer i stort sett alla artiklar att publiceras för läsning i webbläsare. Det kommer också finnas möjlighet att få ett nyhetsbrev via e-post. De allra flesta artiklarna kommer att ligga bakom en inloggning. Genom att registrera sig och betala för en webbprenumeration kan man läsa allt material direkt i webbläsaren. Prenumeranter kan också ladda ner hela utgåvan i PDF-format.

Inloggningen använder inget lösenord utan man loggar in genom att få en länk skickad till den e-postadress man registrerat sig med.

De som redan prenumererar på SPT

Den som redan är betalande prenumerant får också tillgång till webbutgåvan utan extra kostnad. SPT behöver då få e-postadressen till de prenumeranter som vill kunna läsa på webben. Klicka här för att fylla i uppgifterna. I formuläret anger du kundnummer (finns högst upp på adressetiketten), namn och e-postadress. Du får också frågan om du i fortsättningen vill ha fakturan skickad via e-post, vilket minskar portokostnaderna. Till dem som så önskar sänds även i fortsättningen pappersfakturor.

Du som ännu inte är prenumerant men är intresserad av att läsa SPT på nätet men inte på papper registrerar dig här. Därefter väljer du att teckna en prenumeration. Du kan välja mellan löpande månads- eller årsprenumeration. I dagsläget behöver du använda ett betal- eller kreditkort, Google Pay eller Apple Pay. Så småningom kommer fler betalningsmöjligheter. Prenumerationen förnyas automatiskt och du får i god tid ett e-postmeddelande att ditt kort kommer att debiteras. Då har du alltid valet att säga upp prenumerationen. För närvarande kan man inte teckna pappersprenumeration på webbplatsen, utan det sker som tidigare via bankgiro och faktura.